FACEHUNTER BOKSIGNERING

 

Facehunter – en av världens största streetstylefotografer kommer till Stockholm för att signera och lansera sin nya bok A Year in the Life of Face Hunter. Bakom namnet Facehunter finns den 36-åriga fotografen, författaren och bloggaren Yvan Rodic.

facehunter

 

Sedan februari 2006 har han fotograferat folk över hela världen med en utmärkande och speciell klädstil. På senare tid har han även startat en visual diary där vi får följa med honom på fester, modeveckor och expeditioner runt om i världen.

 

yvan1

Han gör även samarbeten med välkända modemärken, fotar kampanjer och skriver artiklar. 2010 släppte han sin första bok Facehunter och efter den succén är det alltså dags för den andra boken.

 

Den 12e juni kommer Yvan Rodic finnas tillgänglig förboksignering på NK, Hamngatan 18 från och med klockan 17.00

 

L3890818

Besök bloggen här!

 

Bilder från stureplan.se och http://facehunter.blogspot.se/