MBFW STHLM DAY 3

ALTEWAISAOME

Bakom märket ALTEWAISAOME står designerduon Natalia Altewai och Randa Saome. Märket som är ett relativt nytt namn på modeveckan har på kort tid blivit en av de mest hypade bland modeeliten. Deras visning är något av höjdpunkten under veckan. Mycket för att ALTEWAISAOME skapar ett mode vi inte är vana vid att se i Sverige. Det är nytänkande och modernt. Inför våren 2014 fick vi dock se en mer lågmäld och elegant look. Knälånga kjolar matchades med skräddade skjortor och skinnmaterial och på modellernas fötter satt klassiska svarta pumps.

 

alte

TIGER OF SWEDEN

tiger

tiger1

Tiger of Sweden avslutade enligt tradition hela Mercedes-Benz Fashionweek. Kollektionen vi fick se var en dov och färglös historia. Endast några bleka ljusblåa pasteller kunde anas. Även hos Tiger of Sweden mixades skinn med betydligt lättare och tunnare tyger. Hängselbyxor, magtröjor, kiltar och kostymer var nyckelplaggen i kollektionen.

Bilder från http://mercedesbenzfashionweek.se/

Text: Felicia Eriksson