Spice Girls Gör Sin Sista Spelning På OS

Nu står det klart att Spice Girls ska spela på OS avslutningsceremoni. Tjejerna i bandet är glada över att ha fått ett sådant fantastiskt tillfälle att återförenas, alla utom Victoria Beckham. Hon har länge vägrat att ställa upp på en spelning med Spice Girls men har nu alltså motvilligt gått med på det, på villkoret att det här blir deras sista spelning någonsin. Det här är något som gör de andra tjejerna rasande, de kan inte förstå att Victoria inte vill ta de tillfällena som ges att få uppträda tillsammans igen.

Egentligen är det inte så oväntat att hon vägrar att dela med tanke på att Victoria Beckham är den enda av medlemmarna i Spice Girls som faktiskt fortfarande är riktigt framgångsrik. Hon är en framgångsrik designer och måste fyra gånger per år presentera kollektioner från sina märken “Victoria Beckham” och “Victoria by Victoria Beckham” och dessutom designa accessoarer och delta i olika designprojekt som t.ex att desigan Range Rovers. Till råga på allt så måste hon också vara en bra mamma till fyra små barn. Är inte det anledning nog för att slippa sjungandet, som ju inte är hennes starka sida.

Men som det ser ut just nu så kommer Spice Girls att göra sin sista spelning på OS avslutningsceremoni, så vi får verkligen hoppas att planerna inte ändras och att tjejerna kan sluta fred för att få göra en sista spelning.