Kristen Stewart & Robert Pattinsons Förhållande Skakigt Efter Otroheten

Förra veckan avslöjades det att Kristen Stewart har varit otrogen mot Robert Pattinson, med sin gifta regissör till filmen Snow White & The Huntsman, Rupert Sanders. Stewarts och Pattinsons förhållande har varit skakigt den senaste tiden efter att det avslöjats att Stewart haft en flört med Sanders.

Robert Pattinson som varit redo att fria till Kristen, är nu helt förkrossad och har vägrat prata med Kristen Stewart sedan det i förra veckan publicerades en rad bilder av Kristen och Rupert mitt inne i en het akt. Robert själv säger att han har haft misstankar om otrohet eftersom Kristen alltid varit väldigt avslappnad med sin telefon, men den senaste tiden har han märkt att hon har haft något att dölja.

Rupert Sanders som har regisserat filmen Snow-White & The Huntsman är gift med den brittiska Vouge modellen Liberty Ross som han har två barn tillsammans med. Inga representanter för varken Sanders eller Stewart har velat kommentera affären.

De senaste nyheterna säger dock att Robert Pattinson och Kristen Stewart har börjat prata igen, efter att en hjärtkrossad Kristen skickat många ångerfyllda sms och ringt honom massa gånger.

Robert var chockad när han fick höra talas om Kristens offentliga förlåtelse. Men enligt en källa har Robert väldigt svårt att lägga otroheten bakom sig, även fast Kristen bönar och ber om det.

Eftersom de har en Twilight film snart tillsammans, så har paret press på sig att lösa sina problem.