Mirakeloljan som är flytande guld för håret

Arganolja sägs vara den bästa oljan för hårbehandlingar världen över. Den har kallats för “mirakelolja” av alla som har använt den både på håret och huden.

Det här flytande guldet har så många fördelar. Den ger håret glans, fukt, reder ut, stärker, tar bort frizz, skyddar, mjukgör, vårdar. Om ditt hår är skadat från stylingprodukter så är det här en av de bästa behandlingarna du kan hitta för att återuppbygga hårets naturliga lyster på nolltid!

Applicera oljan innan du duschar. Ta lite olja i dina händer och fördela jämnt över hela håret från rötterna till hårtopparna. Massera sedan in oljan med cirklande rörelser. Använd en borste eller kam för att försäkra dig om att oljan är jämnt fördelat till dina hårtoppar.

Linda en varm handduk runt ditt hår och låt verka i minst 30 minuter innan du tvättar ditt hår. Värmen gör att arganoljan verkligen verkar på djupet i ditt hår och på det sättet reparerar cellerna inifrån.

Tvätta sedan ditt hår noggrannt med shampoo och låt sedan ditt hår lufttorka. Nu är ett bra tillfälle att fläta ditt hår medans det är fuktigt så att får vackra lockar som håller flera dagar när håret har torkat.

De bästa arganoljorna finns på Lyko , t.ex “Moroccanoil.