Nyhet! IsaDora Magnetic Nails

Den ultimata mode och party accessoaren! IsaDoras nya nagellack “magnetic nails” har en unik formula som innehåller inkapslade järnpigment som med hjälp av en magnet skapar coola specialeffekter på naglarna. Magneten som följer med nagellacket hålls över nageln precis efter du har lagt på nagellacket och då dras järnpigmenten i nagellacket av magneten och så skapas specialeffekterna!

 

Det hela är superenkelt och görs i tre steg:

 

1. Applicera ett rikligt lager Magnetic nails på en nagel. Jobba med en nagel i taget. gå till steg två på en gång, för om nagellacket hinner torka så blir det ingen magnetisk effekt!

 

2. Ta magneten och placera den strax ovanför nageln. ”Hjälp-greppet” på magneten ska placeras precis nedanför nagelbandet så att magneten kommer i rätt position ovanför nageln. Håll magneten stilla i ca 15 sekunder. Snart ser du ett häftigt mönster komma fram.

 

 3. Upprepa samma sak på dina andra naglar. Kom ihåg att alltid jobba med en nagel i taget. Avsluta med ett lager Isadora base/top coat nr 600 clear för ett resultat som håller ännu längre! Om magneten får nagellack på sig, rengör den då med isadora gentle nail polish remover.

 

det nya häftiga nagellacket kommer i flera snygga färger och finns hos lyko