Vem bar den bäst?

Kändisarna kan välja och vraka bland alla designerklänningar som finns där ute, så det kan verka dumt att någon kändis skulle välja en klänning som en annan redan har haft på sig. Men det händer.

Vissa stjärnor väljer det dom tycker är snyggt utan att bry sig om att deras klädval innehåller något från förra årets kollektion, och så finns det de som faktiskt väljer samma klänning med flit som någon annan stjärna har burit tidigare. De gillar helt enkelt att bli jämförda, särskilt när stjärnan det handlar om tror sig kunna glänsa mera och vinna jämförelsen.

Kim Kardashian hör tydligt till den senare gruppen, med tanke på att det inte är första gången hon väljer en kreation som redan burits av en annan stjärna. Kim kardashian hade på sig en vacker spetsklänning av Emilio Pucci till Cannes festivalen 2012 och var nog medveten om att Gwyneth Paltrow förra året bar precis samma kreation när hon besökte 2011 års Emmy Awards. Men nu till den stora frågan, vem bar egentligen den här sexiga klänningen bäst?