Celebrity style!

Så fort designernas kollektioner för vår/sommar 2012 släpptes kunde man se att maxikjolarna skulle bli en av de hetaste trenderna den här säsongen. En maxikjol som stod ut extra mycket var den plisserade modellen.

Med tanke på hur många bilder som vi redan har sett av den här kjolen, både på kändisarna själva och på otroligt många bloggar så kan vi nog räkna den här kjolen till ett måste för alla fashionistas som vill ha ett vackert och praktiskt plagg

Maxikjolarna är egentligen en klassiker som varit trendiga flera gånger under modets historia, men varje gång kommer den tillbaka med något nytt och oväntat. Nytt för den här säsongen är att vi vågar ha på oss ännu mer färg än tidigare. Maxikjolarna kommer i färger som havsblå, hallonröd, turkos, pastellfärger etc. Det finns också många olika mönster, så som leopard, blommigt och randigt. Gör som kändisarna Kate Bosworth och Olivia Palermo och matcha din kjol med en transparent löst sittande top. Eller om du känner för att vara lite varmare klädd, en snygg blazer över. Ett big no-no är alla långa koftor och tröjor, för när man bär de över den här kjolen så ser man automatiskt kortare ut, inte snyggt för figuren!Ta en titt hos Ellos , där finns plisserade maxikjolar som även vi som inte är kändisar har råd med, där hittar du också andra snygga maxikjolar i flera varianter!