Den rätta shoppingväskan för dig

Alla är vi olika sorters väsk människor, här hittar du den perfekta skinnväskan för dig.

Skinnväska TOWE Den svarta fårskinnsväskan för dig som vill ha en större väska med plats för det mesta. Är du en shopping pingla är denna perfekt. Inuti har den 1 fick med dragkedja och 2 öppna fack. En central ficka med dragkedja delar väskan i två sektioner och 1 ficka med dragkedja mot framsidan och är säkrad av klafflock. Den är bra för dig som vill ha en väska som inte sticker ut med någon stark pastell färg utan vill ha en någorlunda neutral men ändå inte osynlig väska.

Axelväska JOHANNA Ceris Den rosa nötläderväskan för dig som inte vill ha en fullt så stor väska men som ändå föredrar en väska av större modellen. Denna är en uppseende väckande väska som är vacker att matcha med både ljusa och mörka kläder. För dig som vill synas och ha plats för de extra prytlarna.Inuti har den 2 öppna fickor  och på baksidan har den ett öppen fack och är säkrad av klafflock på framsidan. Din shopping plånbok får enkelt plats i en av de inre facken men är inte enkel att stjäla ur.

Så, beroende på om du är shopping galning som vill att din högra hand, det vill säga din väska, syns och utmärker sig själv eller om du vill ha en mer neutral väska som ändå visar upp en vacker status. Så är dessa två väskor någon av dem du bör välja inför din nästa shoppingrunda.

Shoppa din nästa shoppingväska på ohnellie.se