Fixa snygga sommarben!

I de här regniga och kallare dagarna är det lätt att glömma bort att det faktiskt är sommar trots allt. Men rätt som det är så kommer solen och värmen tillbaka och då gäller det att vara beredd! Följ stegen nedan för att bli shortsredo.

1. Skrubba hela benen med en härlig väldoftande body scrub. Är du väldigt torr på vissa områden så är det en bra idé att ha på sig skrubbhandskar när du skrubbar just där. Man ska inte använda body scrub för ofta för då blir huden känslig. 1-2 gånger i veckan brukar räcka.

2. Raka benen med hjälp av rakhyvel och rakgel. Föredrar du att vaxa eller använda epilator tänk då på att inte bada inom 24 timmar efteråt eftersom vattnet ökar risken för inåtvuxna hårstrån.

3. Smörj in dig med en återfuktande body lotion. Återfuktning är A och O för att fixa en snygg solbränna som håller länge. oavsett om du gillar att sola eller om du föredrar att fuska fram brännan med brun utan sol.

4. Tillhör du inte en av de lyckliga som precis har varit utomlands och fått en fin solbränna på beachen så kan brun utan sol vara ett bra alternativ. Smörj in ett tunt lager noga och jämnt. Var extra försiktig vid anklar, knän, och knäveck där det lätt kan bli fläckigt. Kom ihåg brun utan solens gyllene regel. Smörj hellre in flera tunna lager än ett tjockt.

Hitta dina favoritprodukter hos Lyko