Victoria Beckham överträffar maken

När det talas om paret Beckham i media är det allt som oftast maken David Beckham som står i fokus. Efter en imponerande fotbollskarriär spelar han till vardags i USA, med en hyfsad veckopeng. Trots den enorma lönen på 5,3 miljoner i veckan har nu familjen Beckham fått en ny stor inkomstkälla.

Victoria Beckham är inte längre en artist, inte längre en hobbydesigner och inte heller en vanlig fotbollsfru. Idag driver hon ett modeimperium som drar in miljontals kronor månad efter månad. Under de tre första månaderna år 2011 drog hon in över 160 miljoner kronor på sina klänningar.
Försäljningssiffrorna har gÃ¥tt upp med 71 %, bara under 2011. Daily Mail skriver därför att det inte lär dröja länge till innan det är “Posh” som stÃ¥r för huvudinkomsten till familjen.

Men det är inte vem som helst som har råd med Beckhams succéartade klänningar. Vissa plagg kan kosta drygt 60 000 kronor. Med hjälp av sina väninnor inom showbusiness har Victoria lyckats distribuera och visa upp sina kläder för miljontals människor världen över genom bland annat Cheryl Cole och Kate Winslet som synts på röda mattan iklädda Victorias klänningar.

Daniel Blomgren