Klädstilen säger mycket

 

Klädstilen säger mycket om ens personlighet. Känner du igen dig? Kan man förutsäga en människas personlighet baserat på klädstilen?

Alla vi klär oss olika, på samma sätt som vi alla har olika musiksmak, klädsmak, matsmak mm. Kan man då säga att ens stil speglar ens personlighet? Ja, det kan man. Samhället rör sig allt mer mot något modernare där modet spelar allt större roll.

Ska du på fest, arbetsintervju eller skolan? Se till att göra rätt första intryck! Dina kläder säger mer än vad du tror. Så att komma med mjukisar och någon gammal T-Shirt till festen / arbetsintervjun fungerar inte. Det får dig att verka oambitiös och mindre intressant vilket i sin tur försämrar dina chanser att göra rätt intryck.

Till skolan däremot så ska man passa sig för att vara överklädd, det ger ett felaktigt intryck i dagens Sverige där man inte får “sticka ut” för mycket. Modeplatsen råder dig däremot att klä dig snyggt och stiligt i alla tillfällen. Därför rekommenderar vi chinos / jeans och någon snygg t-shirt/tjocktröja till skolan istället för den där kavajen och skjortan som kanske lämpar sig bättre på krogen.

Därför har vi samlat de snyggaste T-Shirtsen för både tjejer och killar här.

Klänningar

DamkläderT-Shirts och TröjorVinterjackorBilderna är från Vero Moda’s senaste photoshoot