Lär Dig Gå I Höga Klackar

Sexiga högklackar ger dig självförtroende och gör något magiskt med både din längd, dina ben och din outfit. Men om du inte kan gå snyggt i dem så kan det istället ha motsatt effekt.

Börja med att lära dig att stå i höga klackar. Det kanske låter töntigt, men det är nödvändigt för att sedan lära sig att gå snyggt i höga klackar. Sätt på dig ett par klackskor och ställ dig framför spegeln. Tänk på att vara rak i ryggen och ha en snygg hållning. Dålig hållning + höga klackar = katastrof.

Öva på att hålla balansen. Gå med klackarna på ett hårt golv, så blir det lite stadigare än om du går på t.ex. en matta. Ta några steg med tårna framåt. Kom ihåg att sträcka på benen ordentligt. Lägg inte all tyngd framme vid tårna eller vid hälen utan försök att hitta att läge nånstans mellan, på det viset blir det också lite stadigare.

Om du är nybörjare så är det bäst att börja med lite lägre och bredare klackar innan du går över till de milshöga stiletterna. Dessutom så är det bra att öva lite extra hemma varje gång du köper ett nytt par klackskor, eftersom alla skor är olika och dessutom blir bekvämare desto mer man har använt dem. Kom ihåg att övning ger färdighet, så öva öva öva!