Lady Gaga Chockar Fansen

Lady Gaga sa nyligen att hon inte har något emot att bära äkta päls, något som har gjort hennes fans upprörda. Sångerskan försvarade till och med Kim Kardashian som en gång blev attackerad med mjöl av en djurrätts-beskyddare. Gaga som är känd för sin klänning gjord av kött försvarade sig genom att säga:

 ”Jag väljer att inte kommentera om pälsen jag köper är fuskpäls eller äkta eftersom jag anser att det vore överkritiskt att inte stå för pytonormen, strutsen, koskinnet, lädret, lammet, alligatorn, ‘kermit’ och för att inte nämna köttet som jag redan har burit.”“Det borde redan sätta mig i kategorin som någon som uppskattar och beundrar skönheten av djur i mode, men inte är en strikt vegan. Jag har troget alltid hållt mig borta från skinn som har blivit flådd, särskilt eftersom jag aldrig har haft råd med en trevlig sådan, men det betyder inte att min moral är permanent stel och att jag kan stå emot synen av en kappa som är ett absolut konstverk. Jag har inga restriktioner eller något emot det. Du ser ett slaktat djurs kropp. Jag ser ett museum pièce de résistance.”

Sedan la hon till:

Och till er djurskyddsaktivister, Spara erat mjöl för att göra bröd till barnen som svälter. Och Kim Kardashian är underbar.

Fansen har reagerat starkt över Lady Gagas uttalande. Ett fan kommenterade Lady Gagas uttalande med:

“The Little Monster is turning out to be you, Lady Gaga. You wear fur as if it were a statement of superiority. It’s not.”

Ett annat fan skrev:

“No longer a fan burned all my CD’s. If you(or Gag Gag) wants to be furry…STOP SHAVING..you were born that way.”

Ändrar det här era åsikter om Lady Gaga?