Klä Dig Proffessionellt Även På Sommaren

Att hitta snygga kläder som är lämpliga till kontoret men fortfarande står emot sommarens hetta kan vara en riktig utmaning. Vem vill egentligen behöva tänka på sina kläder när temperaturen stiger över 25 och allt vi vill är att lata oss iförd en bikini hela dagarna. Här kommer några tips på hur du kan klä dig stylish och samtidigt lämpligt för både kontoret och värmen.

Shorts – okej eller inte?

Det här beror helt på vilken dress code som gäller på kontoret. På vissa kontor är shorts inte ens att tänka på medans andra kontor är mer accepterande. Om det verkar lämpligt, kör på! Men var säker på att fortfarande klä dig professionellt, så Daisy Duke shortsen är bara att glömma, de är aldrig lämpliga. Satsa istället på ett par shorts med lite lösare passform och aldrig några som är för korta. Ha gärna en långärmad top till för att balansera ut looken.

Var kreativ!

Även om det råder en sträng dresscode på ditt kontor så betyder det inte att du inte kan ha roligt. Gör din outfit lite mer livlig med snygga accessoarer, halsband, örhängen, någon scarf i en snygg färg.

Tips & Tricks

Ha alltid en kofta med dig på jobbet, för även om det är nära 30 grader utomhus så kanske det knappt är 20 inne på kontoret.

Ha alltid säkerthetsnålar till hands och extra snoddar att sätta upp håret med.

Tänk proffessionellt. Inga korta kjolar, inga tighta kläder, inget för urringat. Med andra ord inget du skulle kunna bära på nattklubben är lämpligt för kontoret.

http://www.modeplatsen.se/ Hitta dina sommar/jobb kläder på modeplatsen!