Dålig hårdag? Torrschampo!

Torrschampo är en riktig mirakelprodukt till dåliga hårdagar. De feta rötterna som kan smyga sig fram under dagen har ett snabbt botemedel som inte är en härlig dusch. Nej, behöver du bara snabbt spraya på torrschampot i hårbotten och du får samma effekt som Cameron Diaz. De feta hår rötterna försvinner och du får en rödamattan fräsch look.
Men nu kan även brunetter använda torrschampo. För nu finns det färgade varianter utav denna populära produkt!  Har du blekt ditt hår och börjat få en mörk utväxt uppe vid hårbotten? Då är det ljusa torrschampot perfekt för dig när du inte orkar eller har tid att färga den mörka utväxten.

Ni som har stor lugg vet att det är en hel del arbete och bra tricks för att hålla luggen fräsch hela dagen. Men genom att spraya lite torrschampo på den när den börjar se fet ut, så har du snabbt och enkelt löst ditt problem.
(Bild från http://rockgrodan.com/ )

Men den är inte bara bra för att få bort den feta looken på ditt hår, utan den kan även hjälpa dig att få håret att volym. Spraya torrschampo och tupera och du har fått en volym som håller. Både på kort och på långt hår. Vill du inte volym i håret så funkar den utmärkt för att hjälpa till att platta till håret också.