Niornas balklänningar

Nu i student tider ligger det mesta av fokusen på studenterna. Men vi får inte glömma bort de nior som går ur grundskolan om någon vecka. Niornas bal är en stor händelse och klänningarna till tjejerna är ofta ett stort dilemma. Jag minns själv att det var svårt att bestämma sig och hitta den helt rätta.

Man vill ju komma dit och känna sig vacker, känna att detta ska bli kul och att det är ett bra sätt att säga hejdå ordentligt till sina klasskamrater.

Vi börjar från höger.
En mycket söt kort klänning som både är somrig och stilfull. Passar alla former och hudfärger. Lätt att matcha med ett par vita skor eller en matchande rosa färg. Passar med ett par enkla silver örhängen och ett silverhalsband.

En unik klänning för dig som vill ha en utstickande stil i festens all glamor. Passar alla former och hudfärger. Tillsammans med ett par höga svarta klackskor eller ett par låga svarta sneakers. Lägg till ett pärlhalsband med matchande färg som rosetten.

En fin vit enkel klänning för dig som vill via upp dina former utan att uppfattas utmanande. Passar alla former o h hudfärger. Till denna klänning passar alla sorters smycken. Skorna kan vara allt från sneakers till högklackade färgglada skor.

Med en framsida som är enkel och en färgglad djup baksida blir klänningen ett plagg som förvånar och förundrar åskodarna. Smycken med starka färger maxar outfiten. Passar alla former och hudfärger. Färgglada skor eller svarta blir perfekt.

En klänning för dig som vill ha en längre modell. En vacker färg som matchar alla hudfärger och kroppsformer. Neutrala smycken som silver eller guld passar perfekt. Oranga skor i en högre modell blir guld.