CHEAP MONDAY INTRODUCERAR PRE-KOLLEKTIONER

 

Under hösten introducerar Cheap Monday ett nytt kollektionsupplägg. Vår- och höstkollektionerna får sällskap av Pre-kollektioner samt High-Summer och Winter-kollektioner. Startpunkten blir i november 2013, då Pre-Spring 2014-kollektionen kommer till butik. 

Skärmavbild 2013-10-10 kl. 20.24.18

Cheap Mondays Pre-kollektioner fungerar som länkar mellan vinter och vår respektive vår och höst, och ger en försmak av kommande huvudkollektion.High-Summer har tyngdpunkten på tunnare plagg för varma sommardagar och nätter, medan Winter är inriktat på tjockare, stickade plagg, vinterjackor och värmande accessoarer. De nya Pre-, High-Summer- och Winter-kollektionerna fungerar både som fristående drops och tillsammans med respektive huvudkollektion.

Cheap Mondays första Pre-kollektion, Pre-Spring 2014, handlar om att sätta sitt avtryck. Estetiken är rå och hård, inspirerad av element i det urbana landskapet. Klassiska mönster som rutigt och leopard har sprayats eller fått flyta ut över plaggen, för att skapa utsmetade, grafiska motiv, säger Ann-Sofie Back, Creative Director på Cheap Monday.

Skärmavbild 2013-10-10 kl. 20.24.02