DJ Tiësto i nytt samarbete med GUESS

För några veckor sedan avslöjades att det Amerikanska klädmärket GUESS för första gången gör ett samarbete med någon utanför det egna märket, med svenska Elin Kling! Läs mer om det HÄR

Elin Klings kläder har inte hunnit komma ut i affärerna än men GUESS håller redan på att jobba med ett nytt kändissamarbete, i veckan kom de spännande nyheterna! Den världskända DJ:n Tiësto är den som har fått äran att jobba med GUESS den här gången. Tiëstos kläder släpps i butikerna redan nästa månad och kommer innehålla kläder för både män och kvinnor, några accessoarer samt en kollektion med klockor. Samarbetet mellan GUESS och Tiësto planeras att hålla på i ett år och Tiësto kommer dessutom vara DJ på en GUESS-sponsrad turné under året.

- GUESS är ungt, sexigt och äventyrligt, och elektronisk dansmusik delar samma egenskaper. Tiësto var det naturliga valet för att koppla ihop GUESS med våra kunders livsstil. När du väl träffar Tiësto i verkligheten, med sitt smittsamma leende och energi så kommer du bara vilja en sak. Att han ska dela våran framtida vision för GUESS. Creative Director för GUESS, Paul Marciano.

- Jag har haft GUESS kläder i min garderob i flera år. Det är ett fantastiskt märke som verkligen är relevant både för mig och min publik. Deras kombination av kreativitet och ambition tilltalade mig. Tiësto om samarbetet med GUESS till billboard.com.

Spana in tiësto.guess.com för att läsa mer!